top of page

Vores gastronomiske univers

Velkommen til en rejse af unikke smage, hvor peruviansk tradition smelter sammen med kreativitet for at begejstre enhver gane. I vores gastronomiske univers hylder vi Perus rige madkultur med autentiske ingredienser, historiefyldte opskrifter og en enestående passion for god mad. Oplev en kulinarisk rejse, der vækker sanserne og fejrer Perus mangfoldighed i hver eneste bid.

Appetizers / Snacks

Tequeños by Mauro Kitchen.png

Tequeños

Sprøde og gyldne ostehapsere – den perfekte start på festen.

Mini causa vegetariana by Mauro Kitchen.png

Mini causa

En farverig peruviansk kartoffelret fyldt med overraskende smag.

Mini pan con chicharrón by Mauro Kitchen.png

Mini pan con chicharrón

En klassisk limeño morgenmad: sprødt brød med saftigt svinekød, stegt sød kartoffel og criolla-salsa.

Papa rellena by Mauro Kitchen.png

Mini papa rellena

Sprød udenpå, blød indeni: en fyldt kartoffel med oksekød og krydderier.

Forretter

Cevichito by Mauro Kitchen.png

Cevichito

Friskhed i hver bid: fisk marineret i lime, chili og den perfekte smag af den peruvianske kyst.

Tamales by Mauro Kitchen.png

Tamal

Tradition i hvert blad: krydret majsdej, fyldt med kød, ægg og oliven, indpakket og dampet med kærlighed.

Anticuchos de corazón by Mauro Kitchen.png

Anticuchos

Sjælen af peruviansk street food: oksehjerte-spyd, marineret og grillet over trækul.

Festival de cremas (huancaína, ocopa, aceituna) by Mauro Kitchen.png

Festival de cremas

Bløde kartofler dækket af tre slags cremet saucer: "huancaína" (mild), "ocopa" (andinske urter) og kalamata oliven.

Ensalada de quinoa by Mauro Kitchen.png

Ensalada de quinoa

Let, nærende og farverig salat med Andesbjergenes bedste superfood: quinoa.

Cocktail de camarones by Mauro Kitchen.png

Cocktail de camarones

Friske rejer dækket af en cremet og lækker cocktail-sauce – en uimodståelig klassiker.

Causa vegetariana by Mauro Kitchen.png

Causa (tuna/chicken/ vegetarian)

Farverig lagdelt ret af cremet kartoffelmos krydret med lime og ají, fyldt med tun, kylling eller avocado. Dens bløde tekstur og iøjnefaldende præsentation gør den til en peruansk fornøjelse.

Ceviche by Mauro Kitchen.png

Ceviche

Frisk, rå fisk marineret i limesaft, krydret med chili og løg. En let og forfriskende ret, der vækker dine smagsløg med eksotiske smage.

Hovedretter

Lomo saltado by Mauro Kitchen.png

Lomo saltado

Den perfekte fusion: saftigt oksekød stegt med løg, tomater og sprøde fritter med kinesiske aromer.

Seco de carne con carapulcra by Mauro Kitchen.png

Seco de carne con carapulcra

Saftigt oksekød simret i en krydret koriandersauce med "chicha de jora" majsøl, serveret med carapulcra af tørrede kartofler fra Andesbjergene. En varmende peruviansk klassiker til dit bord.

Jalea mixta by Mauro Kitchen.png

Jalea mixta

Sprød og smagfuld: en fest af stegte skaldyr med criolla-salsa og gylden yuca.

Pollo a la brasa by Mauro Kitchen.png

Pollo a la brasa

Marineret og trækulsgrillet til perfektion – vores signatur Pollo a la Brasa serveres med sprøde pommes frites, hjemmelavede saucer, og en frisk salat, og giver en ægte, saftig smag af Peru.

Lomo saltado by Mauro Kitchen.png

Lomo saltado

Den perfekte fusion: saftigt oksekød stegt med løg, tomater og sprøde fritter med kinesiske aromer.

Seco de carne con carapulcra by Mauro Kitchen.png

Seco de carne con carapulcra

Saftigt oksekød simret i en krydret koriandersauce med "chicha de jora" majsøl, serveret med carapulcra af tørrede kartofler fra Andesbjergene. En varmende peruviansk klassiker til dit bord.

Jalea mixta by Mauro Kitchen.png

Jalea mixta

Sprød og smagfuld: en fest af stegte skaldyr med criolla-salsa og gylden yuca.

Pollo a la brasa by Mauro Kitchen.png

Pollo a la brasa

Den peruvianske klassiker: marineret og perfekt grillet kylling med et røget touch, serveret med mild chilli creme, hjemmelavede fritter og salat.

Chupe de camarones by Mauro Kitchen.png

Chupe de camarones

Cremet rejesuppe med kartofler, majs og æg. En hjertelig suppe, der varmer dig op.

Chancho a la caja china con mote by Mauro Kitchen.png

Chancho a la caja china

Mørt og sprødt svinekød, langsomt tilberedt i peruviansk caja china-stil.

Cordero al palo by Mauro Kitchen.png

Cordero al palo

 Langsomt grillet lam – saftigt indeni, sprødt udenpå.

Arroz con mariscos by Mauro Kitchen.png

Arroz con mariscos

Havet på en tallerken: krydret ris stegt med de bedste peruvianske skaldyr.

Regionale specialiteter

Puca picante by Mauro Kitchen.png

Puca picante

En traditionel ret fra Ayacucho: svinekød i jordnøddestuvning med rødbedder og chili – ren andinsk sjæl.

Pachamanca by Mauro Kitchen.png

Pachamanca

En ældgammel festmåltid: kød og grøntsager tilberedt under jorden med andinske urter.

Caldo de mote con carne by Mauro Kitchen.png

Caldo de mote con carne

En varm omfavnelse fra Ancash i hver slurk: andinsk suppe med stor "mote" majs, kød og aromatiske urter.

Rocoto relleno by Mauro Kitchen.png

Rocoto relleno

Krydret og lækkert: fyldt rocoto-peber, gratineret med ost, serveret med kartoffelkage i Arequipa stil.

Hjemmelavede desserter

Flan de lucma by Mauro Kitchen.png

Flan de lucma

Silkeblød budding med eksotisk lucuma-frugt. En unik peruviansk overraskelse.

Suspiro limeño by Mauro Kitchen.png

Suspiro limeño

En sød og fløjlsblød dessert med en cremet base toppet med let porto marengs, der giver en dejlig afslutning på måltidet.

Leche asada by Mauro Kitchen.png

Leche asada

Cremet bagt budding med karamel, der smelter på tungen. En sød peruviansk afslutning.

Arroz con leche by Mauro Kitchen.png

Arroz con leche

Klassisk risbudding med kanel og vanilje, kogt til perfektion. En hjertelig peruviansk dessert.

Peruvianske drikkevarer

Pisco sour by Mauro Kitchen.png

Pisco sour

Perus ikoniske cocktail: pisco, lime, sukker og æggehvide i perfekt balance.

Maracuya sour by Mauro Kitchen.png

Maracuyá sour

Den ikoniske pisco sour cocktail med passionfrugt (det kan tilberedes alkoholfri).

Limonada y chicha morada by Mauro Kitchen.png

Homemade chicha morada og klassisk lemonade

Chicha morada er sød, forfriskende og fyldt med tradition: lilla majs, frugter og krydderier i en unik drik.

Chicha de jora.png

Chicha de jora

Andesbjergenes essens: en forfriskende fermenteret majsdrik med århundreders historie.

Du er unik og speciel. Lad os lave et skræddersyet forslag til dit arrangement.

bottom of page