Vores gastronomiske univers
Velkommen til en rejse af unikke smage, hvor peruviansk tradition smelter sammen med kreativitet for at begejstre enhver gane. I vores gastronomiske univers hylder vi Perus rige madkultur med autentiske ingredienser, historiefyldte opskrifter og en enestående passion for god mad. Oplev en kulinarisk rejse, der vækker sanserne og fejrer Perus mangfoldighed i hver eneste bid.
Appetizers / Snacks

Tequeños
Sprøde og gyldne ostehapsere – den perfekte start på festen.

Mini causa
En farverig peruviansk kartoffelret fyldt med overraskende smag.

Mini pan con chicharrón
En klassisk limeño morgenmad: sprødt brød med saftigt svinekød, stegt sød kartoffel og criolla-salsa.

Mini papa rellena
Sprød udenpå, blød indeni: en fyldt kartoffel med oksekød og krydderier.
Forretter

Cevichito
Friskhed i hver bid: fisk marineret i lime, chili og den perfekte smag af den peruvianske kyst.

Tamal
Tradition i hvert blad: krydret majsdej, fyldt med kød, ægg og oliven, indpakket og dampet med kærlighed.

Anticuchos
Sjælen af peruviansk street food: oksehjerte-spyd, marineret og grillet over trækul.
%20by%20Mauro%20Kitchen.png)
Festival de cremas
Bløde kartofler dækket af tre slags cremet saucer: "huancaína" (mild), "ocopa" (andinske urter) og kalamata oliven.

Ensalada de quinoa
Let, nærende og farverig salat med Andesbjergenes bedste superfood: quinoa.

Cocktail de camarones
Friske rejer dækket af en cremet og lækker cocktail-sauce – en uimodståelig klassiker.

Causa (tuna/chicken/ vegetarian)
Farverig lagdelt ret af cremet kartoffelmos krydret med lime og ají, fyldt med tun, kylling eller avocado. Dens bløde tekstur og iøjnefaldende præsentation gør den til en peruansk fornøjelse.

Ceviche
Frisk, rå fisk marineret i limesaft, krydret med chili og løg. En let og forfriskende ret, der vækker dine smagsløg med eksotiske smage.
Hovedretter

Lomo saltado
Den perfekte fusion: saftigt oksekød stegt med løg, tomater og sprøde fritter med kinesiske aromer.

Seco de carne con carapulcra
Saftigt oksekød simret i en krydret koriandersauce med "chicha de jora" majsøl, serveret med carapulcra af tørrede kartofler fra Andesbjergene. En varmende peruviansk klassiker til dit bord.

Jalea mixta
Sprød og smagfuld: en fest af stegte skaldyr med criolla-salsa og gylden yuca.

Pollo a la brasa
Marineret og trækulsgrillet til perfektion – vores signatur Pollo a la Brasa serveres med sprøde pommes frites, hjemmelavede saucer, og en frisk salat, og giver en ægte, saftig smag af Peru.

Lomo saltado
Den perfekte fusion: saftigt oksekød stegt med løg, tomater og sprøde fritter med kinesiske aromer.

Seco de carne con carapulcra
Saftigt oksekød simret i en krydret koriandersauce med "chicha de jora" majsøl, serveret med carapulcra af tørrede kartofler fra Andesbjergene. En varmende peruviansk klassiker til dit bord.

Jalea mixta
Sprød og smagfuld: en fest af stegte skaldyr med criolla-salsa og gylden yuca.

Pollo a la brasa
Den peruvianske klassiker: marineret og perfekt grillet kylling med et røget touch, serveret med mild chilli creme, hjemmelavede fritter og salat.

Chupe de camarones
Cremet rejesuppe med kartofler, majs og æg. En hjertelig suppe, der varmer dig op.

Chancho a la caja china
Mørt og sprødt svinekød, langsomt tilberedt i peruviansk caja china-stil.

Cordero al palo
Langsomt grillet lam – saftigt indeni, sprødt udenpå.

Arroz con mariscos
Havet på en tallerken: krydret ris stegt med de bedste peruvianske skaldyr.
Regionale specialiteter

Puca picante
En traditionel ret fra Ayacucho: svinekød i jordnøddestuvning med rødbedder og chili – ren andinsk sjæl.

Pachamanca
En ældgammel festmåltid: kød og grøntsager tilberedt under jorden med andinske urter.

Caldo de mote con carne
En varm omfavnelse fra Ancash i hver slurk: andinsk suppe med stor "mote" majs, kød og aromatiske urter.

Rocoto relleno
Krydret og lækkert: fyldt rocoto-peber, gratineret med ost, serveret med kartoffelkage i Arequipa stil.
Hjemmelavede desserter

Flan de lucma
Silkeblød budding med eksotisk lucuma-frugt. En unik peruviansk overraskelse.

Suspiro limeño
En sød og fløjlsblød dessert med en cremet base toppet med let porto marengs, der giver en dejlig afslutning på måltidet.

Leche asada
Cremet bagt budding med karamel, der smelter på tungen. En sød peruviansk afslutning.

Arroz con leche
Klassisk risbudding med kanel og vanilje, kogt til perfektion. En hjertelig peruviansk dessert.
Peruvianske drikkevarer

Pisco sour
Perus ikoniske cocktail: pisco, lime, sukker og æggehvide i perfekt balance.

Maracuyá sour
Den ikoniske pisco sour cocktail med passionfrugt (det kan tilberedes alkoholfri).

Homemade chicha morada og klassisk lemonade
Chicha morada er sød, forfriskende og fyldt med tradition: lilla majs, frugter og krydderier i en unik drik.

Chicha de jora
Andesbjergenes essens: en forfriskende fermenteret majsdrik med århundreders historie.